У Комунарському районі Запоріжжя відбулася нарада з власниками торговельно-зупинкових комплексів

07.03.2019 11:32

Заступник голови районної адміністрації Запорізької міської ради по Комунарському району Олександр Поздняков провів нараду з власниками тимчасових споруд, що знаходяться в складі торговельно-зупинкових комплексів.

Учасники наради обговорили питання підготовки об’єктів до роботи у весняно-літній період. На цей час у районі функціонують 41 зупинковий та 15 торговельних комплексів, в яких знаходяться 144 кіоски та 8 павільйонів.

Під час наради суб’єктам підприємницької діяльності рекомендовано розпочати підготовку об’єктів до роботи у весняно-літній період. Їм запропоновано вжити заходи щодо ремонту та фарбування наметів для очікування транспорту, очищення фасадів тимчасових споруд від рекламних плакатів та графіті, оновлення інформаційних листів та прибирання прилеглих територій.

Також підприємців ознайомили з рішенням Запорізької міської ради «Про внесення змін до рішення Запорізької міської ради від 25.08.2016 № 52 «Про затвердження Положень, що регулюють правовідносини функціонування тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності та об’єктів дрібнороздрібної торговельної мережі на території м. Запоріжжя» і з онлайн-сайтом «Платформа ефективного регулювання PRO».