Запоріжців запрошують на хореографічно-вокальну виставу

11.03.2019 16:09

15 березня у рамках XXVII фестивалю-конкурсу на вищу театральну нагороду Придніпров’я «Січеславна-2019» у Концертному залі ім. М. І. Глінки Муніципальний театр танцю покаже виставу за однойменним твором М. Коцюбинського «Тіні забутих предків». Початок вистави о 12.00.

«Тіні забутих предків» - це спільний проект Муніципального театру танцю та артистів козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці» обласної філармонії.

Постановник – заслужений діяч мистецтв України, завідувач відділення народної хореографії «Київської муніципальної академії танцю ім. Сержа Лифаря» Олександр Нестеров.

Гірський край – дивовижний, незбагненний світ, такий не схожий на наш. Гуцули – особливий народ, плем’я, в якому панують свої закони. Вони інакше відчувають навколишній світ. Духи предків - в глибинах їхніх душ. Треба лише відчути цю споконвічну єдність з предками. Адже ми всі – їх продовження. У центрі сценічної оповіді – історія кохання Івана та Марічки. Пронизливо трагічна. Фатальна, в якій поєднались кохання і ворожнеча роду.

Департамент культури і туризму Запорізької міської ради запрошує шанувальників театрального мистецтва відвідати Запорізьку обласну філармонію, яка розташована за адресою: проспект Соборний, 183.

Телефони для довідок: (061) 233-10-87, (061) 233-13-39.

Детальна інформація за посиланням.