В Олександрівському районі йде весняне прибирання

13.03.2019 15:04

У всіх районах обласного центру тривають роботи з наведення чистоти та порядку. В Олександрівському підрядники вивозять опале торішнє листя з прибудинкових територій, прибирають район від гілок та стихійних звалищ.

Сьогодні в Олександрівському районі працює спецтехніка – підрядники вивозять торішнє листя з прибудинкових територій. Всього визначено близько 280 таких адрес.

- Працюють дві бригади по вулицях Олександрівській і Шкільній. Після проведення тендеру стали до роботи в перших числах березня. Плануємо закінчити до середини квітня. На сьогодні вже вивезене торішнє листя за 80 адресами. Близько 200 залишилося. Пізніше підрядники перейдуть на вулицю Залізничну і далі за графіком. На ці роботи виділено близько 700 тис. грн. Буде вивезено приблизно 1000 т листя, - розповів голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Олександрівському району Валерій Мостовий.

Паралельно в районі ведуться роботи з вивезення гілок дерев, які спершу переробляються на тріску. Задіяні дві дробарки. Компанія «Вельтум Запоріжжя» займається прибиранням стихійних звалищ сміття.