Шевченківський район упорядковують до весни

14.03.2019 15:42

У Запоріжжі триває весняне прибирання. Впорядковуються вулиці, дороги, парки, сквери, прибудинкові території. Сьогодні в Шевченківському районі відразу за кількома адресами були організовані роботи з вивезення торішнього листя та гілок.

У Шевченківському районі адреса за адресою йде весняне прибирання - з прибудинкових територій вивозять торішнє листя і гілки. Сьогодні підрядники спільно з керуючою компанією працювали за адресами - вул. Полякова 3а, 3б, 5а, 5б.

- З настанням весни чистимо район від торішнього листя та гілок, які не встигли вивезти. Ми заходимо на квартал і прибираємо повністю всі внутрішньоквартальні території. Кошти заплановані на весь рік. У планах - до травневих свят виконати більшу частину робіт. На сьогодні вже приведені до ладу території вулиць Аваліані, Паралельної, Деповської, Кругової, проспекту Моторобудівників, частково вулиці 8 Березня. Зараз почали планове прибирання територій по вулиці Полякова, - розповів заступник голови районної адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району Олександр Руденок.

На сьогодні виконано близько 30% від запланованих в районі робіт. За приблизними підрахунками, буде вивезено близько 900 т листя і 300 т перероблених на тріску гілок. Роботи тривають.