Володимир Буряк доручив активізувати прибирання доріг після зими

14.03.2019 14:40

Комунальні служби міста розпочали прибирання доріг після зими. Перші на черзі основні магістралі. Головне завдання – очистити дорожнє покриття від антиожеледних матеріалів. На сьогодні вже зібрано близько восьми тисяч тонн суміші, але попереду ще багато роботи. Міський голова Володимир Буряк поставив завдання – завершити цю роботу не пізніше квітня.

Прибирання міських доріг після зими. Ремонт основних магістралей, внутрішньоквартальних доріг та доріг приватного сектора у 2019 році. Ці питання сьогодні обговорювалися під час наради, яку провів міський голова Володимир Буряк. Заступник міського голови Володимир Волобуєв, представники профільних департаментів та комунальних підприємств, голови районних адміністрацій доповіли про строки та обсяги запланованих робіт.

- Погодні умови дозволяють активізувати прибирання міських доріг. Не можна допустити, щоб пил разом з відсівом літали по всьому місту, - зазначив Володимир Буряк.

За словами Володимира Волобуєва, взимку для посипки міських доріг використали 19 тисяч тонн антиожеледних матеріалів. Їх вже прибирають з доріг міста. Роботи розпочалися у лютому. Зібрано близько 8 тисяч тонн антиожеледної суміші. Також з наступного тижня планується розпочати полив доріг, за прогнозами погода цьому сприятиме. Прибирання доріг та тротуарів виконує КП «ЕЛУАШ», але за підсумками торгів буде залучено додаткову підрядну організацію.

- Завдання завершити прибирання доріг від антиожеледних матеріалів у квітні. Це стосується як основних так і другорядних доріг. Ці строки я змінювати не буду. Контроль за керівниками районних адміністрацій, - заявив Володимир Буряк.