У Запоріжжі відзначені нагородами кращі фахівці сфери ЖКГ

15.03.2019 16:43

17 березня професійне свято працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. Цей день в Україні відзначається щорічно в третю неділю березня. Сьогодні в Запоріжжі вшанували кращих представників сфери ЖКГ.

Щоб у місті було чисто, затишно, красиво, в будинки своєчасно надходили такі блага цивілізації як тепло, вода та інші трудяться тисячі комунальників. Багатьом їхня праця не помітна і здається буденним явищем. Однак найчастіше робочий день комунальників починається з самого ранку, поки запоріжці ще сплять. Вони забезпечуючи життєдіяльність міста за будь-якої погоди в цілодобовому режимі. Фахівці сфери ЖКГ озеленюють місто, ремонтують дороги, забезпечують освітлення вулиць у нічний час, роботу громадського транспорту та багато іншого.

Напередодні професійного свята – Дня працівників житлово-комунального господарства  - кращих представників сфери зі всієї Запорізької області відзначили нагородами. Урочиста зустріч пройшла в Запорізькому академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Магара. На адресу комунальників звучали слова подяки за їхню працю. З теплими привітанями до присутніх звернулись голова Запорізької обласної державної адміністрації Костянтин Бриль, голова Запорізької обласної ради Григорій Самардак, заступник міського голови Олексій Бородай.

- Від виконкому міської ради, депутатського корпусу, міського голови Володимира Буряка прийміть вітання з нагоди професійного свята. Раз на рік ми вшановуємо тих, кого решту часу сварять. Хочу побажати, щоб було менше важких сірих днів у трудовій діяльності. Отримуйте задоволення від того, що робите, і не зациклюйтеся на тому, коли сварять. Без вас життя міста неможливе. Всіх благ, міцного здоров'я і гарного настрою, - відзначив Олексій Бородай.

Нагородами, грамотами, подяками від обласної та міської влади були відзначені кращі працівники галузі. Свято продовжила концертна програма.