У Запоріжжі пройшла весняна спартакіада серед працівників промислових і транспортних підприємств

18.03.2019 14:10

Понад 300 учасників першого етапу спартакіади Запорізької організації фізкультурно-спортивного товариства «Україна» змагалися в різних видах спорту. Восени відбудеться наступний її етап.

Працівники промислових підприємств і транспортної сфери Запоріжжя та інших міст взяли участь у спартакіаді Запорізької організації фізкультурно-спортивного товариства «Україна». Змагання проводяться вчетверте, складаються з кількох етапів. У спортивному комплексі «Мотор Січ» пройшло урочисте відкриття весняного етапу спартакіади. Гості заходу - представники обласної та міської влади, профільних департаментів і підприємств побажали учасникам перемог.

- Приємно відзначити, що кількість команд з кожним роком збільшується, розширюється і географія учасників. Цього року змагаються 13 команд, з них 5 від підприємств з інших міст. Учасники змагань показують, що не тільки добре працюють, але й вміють проводити дозвілля з користю - піклуючись про здоровий спосіб життя і пропагуючи його, - зазначив директор департаменту спорту, сім'ї та молоді міської ради Павло Бланк.

Цього разу були представлені 5 видів спорту: гирьовий, армспорт, мініфутбол, парковий волейбол, стрітбол.

- Хоча учасники і не є професійними спортсменами, всі стараються і показують гарні результати. Проходять змагання на високому рівні. Нагороджуємо після кожного виду спорту, - розповіла голова Запорізької організації фізкультурно-спортивного товариства "Україна" Ганна Максименко.

Восени пройде наступний етап спартакіади з трьох видів спорту: настільний теніс, шашки, шахи.