Лідери молодіжного руху Запоріжжя беруть активну участь у житті міста

19.03.2019 16:50

У 2019 році запорізька молодіжна рада при Запорізькій міській раді запланувала проведення близько 80 заходів різного спрямування.

Сьогодні відбулася 29-та сесія Міської молодіжної ради при Запорізькій міській раді. Її представники постійно перебувають у пошуку нових рішень актуальних для запорізької молоді питань, а також намагаються урізноманітнити дозвілля - організовуючи яскраві і масштабні проекти культурної, освітньої, розвиваючої, патріотичної спрямованості.

Як повідомив голова Запорізької молодіжної ради Сергій Ільченко, в 2019 році заплановано проведення близько 80 заходів. Зокрема найближчим часом будуть реалізовані такі проекти як «Фестиваль сім'ї», «Спрінгфест», «Школа молодого підприємця».

- Ми увійшли в активну фазу підготовки весняно-літніх молодіжних заходів. В ході сьогоднішньої сесії відповідальні представники доповідатимуть про хід справ. У 2019 році обраний напрямок навчання молодіжних лідерів не лише в міській молодіжній раді, а й на підприємствах, у вищих навчальних закладах та громадських організаціях. Також на сесіях ми будемо обговорювати можливість подачі проектів для участі в громадському бюджеті. Тому що це дуже важливо, щоб молодь була задіяна в цьому напрямку, який дуже важливий для розвитку Запоріжжя, - зазначив Сергій Ільченко.

Також в ході сьогоднішнього засідання учасники підбили підсумки роботи молодіжної ради в лютому-березні поточного року, обговорили проміжні результати її грантової діяльності.