Володимир Буряк повідомив, що одним з головних на виконкомі буде питання затвердження нового маршруту з великими автобусами

25.03.2019 10:40

У Запоріжжі продовжується реалізація міської програми розвитку комунального громадського транспорту. Зокрема кілька важливих рішень з цього приводу планується затвердити на сьогоднішньому засіданні виконавчого комітету міської ради. Про це повідомив на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» міський голова Запоріжжя Володимир Буряк.

Затвердження автобусного маршруту №94 «вул. Б. Завади – Сімферопольське шосе», який обслуговуватимуть великі автобуси. Він з’єднуватиме Космічний мікрорайон з Шевченківським районом. Продовження маршруту №39 до залізничного вокзалу «Запоріжжя-ІІ». Внесення на період приміської річкової навігації змін до маршруту №29, щоб ним мали можливість скористатися власники дачних ділянок, до яких добираються річковим транспортом. Ці питання міський голова Володимир Буряк виніс на сьогоднішнє засідання виконавчого комітету.

Розгляд цих питань міської ради Володимир Буряк прокоментував на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук». Міський голова наголосив, що розробка відповідних проектів рішень стала реакцією на звернення громадян через соціальну мережу «Фейсбук».