Прес-конференція з приводу проведення у Запоріжжі міжнародного марафону (зміни)

25.03.2019 15:59

27 квітня Запоріжжя прийматиме міжнародний марафон. Він є початком «Нова Пошта Гран-прі» у восьми  містах — Запоріжжі, Сумах, Черкасах, Одесі, Житомирі, Полтаві, Чернігові та Миколаєві. 

Дистанції забігів доступні кожному. Це 42 км та 21 км для підготовлених, 10 км та 5 км— для любителів бігу, «Мій перший кілометр» — для початківців, 500 м та 100 м — для дітей до 12 та до 6 років відповідно.

Усі забіги пройдуть 27 квітня з 9 до 15 години. Старти та фініші усіх дистанцій будуть на бульварі Шевченка поблизу будинку культури «Дніпроспецсталь». Там же розташується й марафонське містечко з цікавими локаціями для змістовного дозвілля учасників, глядачів та вболівальників.

Марафонці змагатимуться не лише в абсолюті, а й у вікових категоріях. Призерів нагородять цінними та грошовими призами.

Організатори зазначають, що усі фінішери марафону (42 км) та напівмарафону (21 км) отримають пам’ятну медаль, адже пробігти такі дистанції — гідне нагороди.

Безкоштовна участь у заході передбачена для:

  • учасників бойових дій;
  • учасників вікової категорії 60+;
  • людей з особливими потребами;
  • дітей та учасників забігу на 1 км.

Компанія «Нова Пошта» є співорганізатором заходу. Багато працівників компанії, в першу чергу її засновники, бігають і беруть участь у марафонах, в тому числі й міжнародних.

Крім бігової частини заходу, буде насичена розважальна програма – GALUSHKA PARTY (безкоштовно для учасників марафону та напівмарафону), дитяча анімація, конкурси, спортивні локації. Тому усі охочі можуть приєднатись до події та підтримати учасників.

Організатори просять запоріжців заздалегідь спланувати пересування по місту 27 квітня з 8.00 до 15.00. Рух проспектом Соборним, бульваром Шевченка, вулицею Тюленіна буде обмежено.

З усіма питаннями організації, партнерства та реєстрації учасників можна звертатися до

Максим Врадій 066 081 6722, Дмитро Геращенко 050 325 2573.

Прес-конференція з питань проведення легкоатлетичного марафону «Нова Пошта Запоріжжя марафон» відбудеться 26 березня о 15:00 у великому залі міськвиконкому.