У Запоріжжі презентували туристичний Трендбук та нову сувенірну продукцію

25.03.2019 16:55

У Туристичному інформаційному центрі представили Трендбук. Це кольорова глянцева брошура, в якій описані всі актуальні туристичні напрямки та популярні тенденції на 2019 рік. Трендбук створено на основі Туристичного Бізнес Форуму, який пройшов в Запоріжжі.

Трендбук Запоріжжя випускається вже другий рік поспіль. Цього разу він носить назву «Show must go on» - ідентично до назви Туристичного Бізнес-Форуму, що відбувся в обласному центрі у листопаді 2018 року. Подія стала однією з найвизначніших в Запоріжжі та зібрала одночасно 25 тисяч професіоналів індустрії гостинності.

У великій туристичній брошурі представлено фотоматеріали та тези з Туристичного Форуму, журналістські інтерв’ю з впливовими особистостями України, а також описані запорізькі тренди в гастрономії та туризмі. Примірники роздадуть готельно-ресторанним комплексам міста,  аеропортам та іншим закладам, що пов’язані з туризмом. Також Трендбук презентують на всеукраїнському Туристичному Форумі, що відбудеться в Києві цієї середи.

- У Трендбуку – вся інформація, яка була на Туристичному Форумі. Ми отримали досвід від колег з усієї України та зібрали все найкраще в одному виданні. Знадобилося три місяці, щоб опрацювати отриману інформацію. Трендбук вийшов дуже якісний та стильний – справжня реклама для нашого міста, - розказала начальник управління туризму департаменту культури та туризму Запорізької міської ради Катерина Сімонова.

Також учасникам презентації представили нову сувенірну продукцію Запоріжжя – це магніти, шоколад, декоративний посуд, парасольки, канцелярія. Продукцію можна придбати в Туристичному інформаційному центрі та на їх офіційному сайті.

В планах на 2019 рік – розвиток фестивального та індустріального туризму. Так, у Туристичному інформаційному центрі вже можна замовити екскурсію «Steel'ne misto Z» з відвідуванням промислових підприємств Запоріжжя. У ТІЦ кажуть, що екскурсія вже користується великим попитом серед іноземних туристів. Щодо фестивального напрямку – цього року в Запоріжжі відбудеться 2 масштабних музичних фестивалі – «Запоріжжя Jazzy» 27-28 квітня та «Хортиця Freedom» восени.