Підприємців запрошують на семінар з питань трудових відносин з неповнолітніми

22.08.2017 14:45

30 серпня 2017 року о 16:00 у актовій залі (каб. 213) Дніпровської районної адміністрації (вул. Бородінська, 1а) відбудеться семінар для підприємців на тему: «Актуальні питання правовідносин з неповнолітніми на підприємстві».

Програма заходу містить такі питання: дотримання законодавства при працевлаштуванні неповнолітніх дітей, особливості трудових відносин з неповнолітніми (праця неповнолітніх, їхні права, гарантії, обмеження, практичні приклади застосування трудового законодавства при працевлаштуванні), медичні огляди працівників, відповідальність роботодавців за порушення законодавства про працю, відповіді роботодавцям на актуальні питання трудового законодавства.

Семінар проводиться Головним управлінням Держпраці у Запорізькій області, департаментом надання адміністративних послуг та розвитку підприємництва Запорізької міської ради та службою (управлінням) у справах дітей Запорізької міської ради.

Участь у семінарі для підприємців безкоштовна.

Представники суб’єктів малого та середнього підприємництва, що мають бажання взяти участь у семінарі, можуть направити заявку на електронну адресу torg2@i.ua до 28.08.2017 за формою:

 

П.І.Б

Посада

Підприємство

Контактний телефон