У «Вельтум-Запоріжжя» прокоментували чутки щодо підпалу листя працівниками підприємства

28.03.2019 14:47

У Запоріжжі почали відбуватися випадки підпалу невідомими старого листя та гілля. Дехто навіть почав висловлювати думку, що в одному із запорізьких дворів це зроблено навмисно працівниками "Вельтум-Запоріжжя", щоб не займатися вивозом листя. На підприємстві інформацію назвали неправдивою та дали свої коментарі.

Коментар з цього приводу дав генеральний директор ТОВ «Вельтум-Запоріжжя» Ігор Бурчак. За його словами, звинувачення безпідставні та не мають ніякого відношення до реальної ситуації.

- На сьогодні вивезенням листя та гілок підприємство «Вельтум-Запоріжжя» не займається. Це справа районних адміністрацій, які провели тендери і вже визначили переможців, які вивозять листя та гілки. Що стосується випадку підпалу купи, яка знаходиться поруч з контейнером.  Необхідно окрім усього іншого розуміти, що працівникам підприємства просто нелогічно її підпалювати, адже вогонь може пошкодити контейнер. У результаті його буде необхідно лагодити аба замінювати, витрачати на це кошти, - сказав Ігор Бурчак.