У Запоріжжі пройшли урочисті збори, присвячені Дню Незалежності України

22.08.2017 14:55

Сьогодні в Запоріжжі, в театрі ім. В. Магара, відбувся урочистий захід, присвячений 26-й річниці незалежності України.

На свято запросили керівників області та міста, військовослужбовців, учасників АТО, депутатів різних рівнів, представників трудових колективів, політичних партій і громадських організацій, релігійних конфесій, вчених.

- Ми святкуємо найважливіше свято - 26-ту річницю Незалежності. Ніхто не повинен вказувати нам, як ми повинні жити в своїй державі. Це наша країна, наша незалежність. Вдячний хлопцям, які сьогодні захищають Україну, дають нам можливість продовжувати будувати державу. Зараз кожен з нас на своєму місці повинен робити свою роботу, тільки спільними зусиллями ми зможемо досягти поставленої мети, - підкреслив під час свого виступу міський голова Володимир Буряк.

До Дня Незалежності України відбулося нагородження Почесними знаками Президента України, Почесними знаками, Почесними грамотами Запорізької обласної державної адміністрації, Запорізької обласної ради, виконавчого комітету Запорізької міської ради. Серед нагороджених ветерани АТО, військовослужбовці Збройних Сил України та Національної гвардії України, які брали участь в бойових діях на сході країни, волонтери, запоріжці, що домоглися успіхів на виробництві, у спорті, громадській діяльності та інші.

Подарунком для всіх присутніх став святковий концерт «Україна - є! Україна - буде! », підготовлений колективом театру ім. В. Магара.