Міська стоматологічна лікарня № 3 відзначає 60-літній ювілей

29.03.2019 15:08

60 років тому у Запоріжжі було відкрито комунальний заклад «Міська стоматологічна поліклініка №3», розташований у Дніпровському районі. Сьогодні у поліклініці працює більше ста спеціалістів, серед яких стоматологи-хірурги, ортопеди та дитячі стоматологи.

Заклад обслуговує 200 тисяч мешканців Дніпровського, Хортицького районів. Стоматологія має першу акредитаційну категорію, є клінічною базою кафедри терапевтичної і хірургічної стоматології ДЗ «Запорізька академія післядипломної освіти» МОЗ України та кафедри стоматології Запорізького державного медичного університету.

Заклад надає медичну профілактичну допомогу, проводить своєчасне виявлення захворювань, лікування й зубопротезування. Лікування водеться з використанням сучасних стоматологічних матеріалів. В ортопедичних відділеннях проводяться всі види знімного і незнімного протезування від простого до складного, виготовлення зубних протезів на імплантатах. Надається допомога пільговим категоріям громадян з зубопротезування.

Привітати колектив поліклініки зі святом і подякувати за роботу завітали заступник міського голови Анатолій Пустоваров та голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Дніпровському району Костянтин Онода.

- 60 років - це значна дата. Стоматологія надає послуги дорослим і дітям одразу двох районів Запоріжжя - Дніпровськомго та Хортицького. А це важка та відповідальна робота. Тому щирі слова подяки тим, хто засновував цю поліклініку, розвивав її, ветеранам, для яких стоматологія стала справою життя, і всьому колективу за те, що заклад успішно розвивається. Хочеться побажати поліклініці успішного майбутнього, міська влада докладе для цього максимум зусиль, - зазначив заступник міського голови Анатолій Пустоваров.

В ході урочистої частини колектив закладу був нагороджений Подякою, а кращі працівники Почесними грамотами виконавчого комітету Запорізької міської ради.