В Олександрівському районі триває комплексне прибирання території

03.04.2019 15:10

В Олександрівському районі Запоріжжя фахівці підрядної організації приступили до виконання робіт з утилізації гілок дерев, що були обрізані восени і навесні. Щодня в районі працює три дробильних машини.

Проконтролювати хід виконання робіт, які сьогодні ведуться у дворі будинку по вул. Українській, 57-Б, приїхав голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Олександрівському району Валерій Мостовий.

- Ми продовжуємо комплексне прибирання Олександрівського району. Кожного дня в районі працюють три дробильних машини. Прибираємо все віття - це минулорічні гілки й ті, що з'являються після обрізки дерев цього року. Більшу частину гілок ми вже вивезли. Міський голова поставив завдання: навести порядок в Олександрівському районі до середини квітня. Ми з цим завданням впораємося. Крім цього, зараз іде прибирання листя на вул. Шкільній, а також ліквідація стихійних звалищ, - розповів Валерій Мостовий.

За словами Валерія Мостового, роботи з комплексного прибирання в Олександрівському районі були розпочаті в середині березня після проведення тендерних процедур та підписання угоди з підрядною організацією. За попередніми підрахунками, об'єм гілок, які належить утилізувати в цьому році, становить 600 тонн.