Для дітей з обмеженими можливостями влаштували свято футболу в ДЮСШ «Металург»

23.08.2017 09:15

Сьогодні в Запоріжжі працюють сім відділень соціальної реабілітації дітей з інвалідністю Запорізького міського територіального центру соціального обслуговування, в яких з початку року кваліфіковану допомогу фахівців отримали понад 340 дітей.

Основне завдання відділень - соціалізація дітей, комплексна корекційна допомога фахівців, підготовка до інтеграції в загальноосвітні установи.

З липня нинішнього року в штат відділень введені нові посади фахівців з фізичної реабілітації, робота яких спрямована на підтримку та зміцнення здоров'я кожної дитини, формування фізичної самостійності та активності.

Щоб відчути себе справжніми спортсменами, вихованці відділення соціальної реабілітації дітей з інвалідністю Шевченківського району, разом зі своїми батьками і фахівцями, відвідали дитячу спортивну юнацьку школу «Металург». Директор ДСЮШ Дмитро Запорожченко і юні спортсмени футбольної школи радо зустріли гостей.

Під час тренування діти відділення мали можливість під керівництвом справжнього тренера на справжньому футбольному полі відчути радість забитого гола! Це був спортивне свято, яке подарувало гостям незабутні враження і, звичайно ж, віру в свої сили.