«Вар'яти» назвали Запоріжжя найкрасивішим індустріальним містом України

08.04.2019 11:24

У п'ятницю 5 квітня в запорізькому Туристичному інформаційному центрі відбулася зустріч з учасниками першого (і поки єдиного) україномовного гумористичного проекту «Вар'яти-шоу».

Напередодні, 4 квітня, «Вар'яти» дали аншлаговий концерт в ПК «Дніпроспецсталь». Їх лідер і ведучий шоу Сергій Притула вже відбув у Дніпро, де планувався наступний концерт. Гітарист і концертний директор проекту Сергій Полупан, актори Володимир Жогло (Жошка) і Валентин Сергійчук (Вальон) залишилися задоволені тим, що такий рідкісний в напруженому графіку туру вихідний день провели саме в Запоріжжі.

- У Запоріжжя ми приїжджаємо вже третій рік з концертами, до того ж у нас тут є хороші друзі. І треба сказати, що ми за цей час бачимо позитивні і яскраві зміни в місті. Може, ви до нього звикли і не помічаєте. Але у нас є з чим порівняти, адже об'їздили з концертами всю Україну. Запоріжжя затишне місто, дуже подобається, що воно стає молодшим. На вулицях дуже багато дітей, молодих мам, молоді. Це додає позитивних емоцій. У Запоріжжі ми заряджаємося енергетикою, ось прямо зараз після цієї зустрічі поїдемо на Хортицю, - сказав Володимир Жогло.

- Дякуємо місту, яке відкриває для нас промисловий регіон зовсім з іншого боку - максимально квітучим і культурним. Ми весь час помічаємо, як Запоріжжя змінюється на краще. Це індустріальне місто, яке зовсім не виглядає, як індустріальне. Ми побували у всіх промислових містах України, вони схожі одне на одного. А у вас розвиток йде в іншому напрямку. На наш погляд, Запоріжжя - № 1 серед промислових міст, - додав своїх вражень Валентин Сергійчук.

«Вар'яти-шоу» - перший україномовний гумористичний проект без нецензурної лексики та без політики. Назва проекту походить від польського слова wariat - бешкетник, ненормальний. «Вар'яти» поки залишаються рекордсменами за кількістю концертів в Україні та далеко за її межами.