Туристичні принади Запоріжжя покажуть у популярній телевізійній передачі

08.04.2019 13:24

Автори тревел програми «Мандруй своє» завітали до Запоріжжя та знімають змістовне відео про туристичні цікавинки міста. Сьогодні, 8 квітня, ведучий програми Леонід Попадко влаштував тест-драйв Туристичному інформаційному центру.

Проект «Мандруй своє» - продукт телеканалу «Еспресо TV». Програма знайомить телеглядачів з цікавими та мальовничими, загадковими й таємничими куточками України.

- Мета проекту - популяризація туризму в Україні, розрахована на внутрішнього туриста. Замість того, аби проводити вихідні на дивані, ми пропонуємо нашим глядачам подорожувати країною та відкривати звичні міста з нового боку. Ми вже багато де встигли побувати, знімаємо не тільки обласні центри, а й невеличкі міста, в яких буде цікаво провести час та відпочити, – розповів редактор програми «Мандруй своє» Олександр Криволапов.

Вже відзнятий 21 випуск. У Запоріжжі знімальна група разом з ведучим прогуляється проспектом Соборним та площею Маяковського, відвідає острів Хортиця та греблю ДніпроГЕС, побачить виступ кінного театру та познайомиться з запорізькими козаками, завітає до музею ретро-автомобілів «Фаетон» тощо. Зйомки триватимуть 3 дні. Що саме сподобалося ведучому у Запоріжжі, можна буде подивитись у програмі «Мандруй своє», яка виходить щонеділі о 9.30 на каналі «Еспресо TV».