Гравці збірної України з футзалу провели в Запоріжжі майстер-клас для юних спортсменів

08.04.2019 13:32

Сьогодні на базі фізкультурно-оздоровчого комплексу Заводського району гравці збірної України з футзалу провели майстер-клас для вихованців футбольного клубу «Титан-Металург». У відкритому тренуванні взяли участь 20 професійних спортсменів і понад 100 дітей віком від 5 до 13 років.

У футбольному клубі «Титан-Металург» тренується 380 дітей. Як розповів директор КУ «Заводський районний фізкультурно-спортивний комплекс» Олег Сірик, дізнавшись про те, що в Запоріжжі збірна України з футзалу буде грати товариські ігри зі збірною Хорватії, було прийняте рішення запросити гравців збірної на зустріч з вихованцями футбольного клубу.

- Наша мета - залучити дітей до спорту. Діти, які займаються у нас, взимку грають у футзал, влітку - у футбол. Для них такий майстер-клас - це великий крок у розвитку майстерності та професійному зростанні. Це добра мотивація для досягнення нових вершин. У нас тренування щодня, зал постійно зайнятий, наші вихованці показують гідні результати. Вони щойно закінчили зимовий чемпіонат м. Запоріжжя, брали участь в трьох вікових категоріях, посіли два других і одне перше місце з футзалу, - розповів Олег Сірик.

У заході взяв участь заступник голови районної адміністрації Запорізької міської ради по Заводському району Віктор Кириченко. Він подякував гравцям Національної збірної за те, що вони знайшли можливість провести відкрите тренування для дітей, побажав їм перемоги в товариській грі і висловив упевненість, що вихованці футбольного клубу «Титан-Металург» в майбутньому поповнять склад збірної команди України.

По завершенню майстер-класу гравці збірної України подарували футбольному клубу «Титан-Металург» футбольні м'ячі з автографами.