У Запоріжжі обговорили розвиток екстемального туризму

10.04.2019 13:25

У туристичному інформаційному центрі Запоріжжя відбулась зустріч з представниками сфери екстремального туризму. Обговорювались питання співробітництва та організації спільних продуктів напередодні нового туристичного сезону.

До участі в обговоренні були запрошені компанії, які пропонують такі продукти як стрибки з арочного мосту, стрибки з парашутом, прокат човнів, каяків, байдарок, катання на драгонботі, стрибки з труби тощо.

Як зазначив директор Туристичного інформаційного центру Володимир Жуков, екстремальні розваги цікавлять мешканців Запоріжжя та гостей міста, але відсутнє системне інформування про такі послуги.

- Туристичний центр - це унікальний майданчик, який може запропонувати не лише всіляке просування пропозицій активного відпочинку. Ми налаштовані на системну співпрацю з учасниками цієї туристичної галузі, на розробку та запровадження в життя нових спільних пропозицій, які б могли зацікавити та привабити туристів, - розповів Володимир Жуков.

Представник компаній «От винта - активный отдых» Віталій Марченко зазначив, що Запоріжжя - найбільш перспективне місто України в плані активного відпочинку - є багато місць, де його можна організувати.

- Всі бажають гострих відчуттів, туристи втомилися від класичних екскурсій. У Запоріжжі є велика ріка, є скелі, є міст, з якого вже протягом 15 років стрибають любителі екстремального відпочинку. Стрибки з мосту вже давно стали візитною карткою міста. З початком сезону кожні вихідні приїжджають туристи з усієї України, щоб отримати заряд адреналіну, - розповів Віталій Марченко.

Учасники зустрічі домовилися про подальшу співпрацю та інформування про нові продукти екстремального туризму у Туристичному інформаційному центрі та на туристичному порталі Запоріжжя.