В Олександрівському районі Запоріжжя йде реконструкція тротуару

10.04.2019 13:37

На вулиці Першій ливарній в Олександрівському районі Запоріжжя ведуться ремонтні роботи з реконструкції тротуару. Як розповів заступник голови районної адміністрації Запорізької міської ради по Олександрівському району Олександр Наріженко, ця вулиця одна зі «жвавих» у районі, тому її благоустрій - серед пріоритетних завдань.

Цього року з міського бюджету було виділено 2 млн грн на ремонт тротуарів в Олександрівському районі. Це дозволить замінити асфальтне покриття тротуарів на площі 1800 кв. м і покриття плиткою на площі 400 кв. м.

- Щодо ремонту тротуарів вже завершені всі тендерні процедури, і ми вийшли на етап виконання робіт. В першу чергу ми ведемо ремонт на вулицях з найбільш інтенсивним переміщенням пішоходів. Зараз роботи ідуть на вулиці Першій ливарній, потім плануємо відремонтувати тротуари на вулицях Академіка Чабаненка, Шкільній, Олександрівській, - розповів Олександр Наріженко.

На ділянці вулиці Першої ливарної фахівці КП «ЕЛУАШ» планують завершити ремонт тротуару до кінця тижня. З одного боку вулиці вони відновлюють покриття, а з іншого - будують новий тротуар. Роботи будуть виконані на площі 400 кв. м.