Запорізькі кладовища готують до поминальних днів

11.04.2019 15:00

У Запоріжжі ведеться весняне прибирання 20 міських кладовищ. Території загальною площею 290 га готують до поминальних днів. Роботи виконує комунальне підприємство «Запорізька ритуальна служба» із залученням додаткової спецтехніки КП «ЕЛУАШ».

Представники підприємства «Запорізька ритуальна служба» стверджують - готуються до поминальних днів у штатному режимі. Ведеться заплановане прибирання та благоустрій: працівники комунального підприємства озелененюють території, вивозять сміття, завозять воду, прибирають меморіали, видаляють аварійні гілки та дерева. Так, з початку поточного року вивезли 760 тонн сухих гілок. Для цього залучили 12 одиниць техніки та 46 працівників.

Для виконання робіт вчасно «Запорізька ритуальна служба» задіє всі ресурси.

- Для неухильного виконання рішення міської влади нашому підприємству не вистачає власної техніки, тому ми звертаємося за допомогою до комунальних підприємств міста, зокрема таку допомогу незабаром отримаємо від КП «ЕЛУАШ», - розповів юристконсульт СКП «Запорізька ритуальна служба» Олександр Кочетов.

Працівники «Запорізької ритуальної служби» звертаються до громадян з проханням не займати проїжджу територію запорізьких кладовищ особистим транспортом у період поминальних днів, щоб не заважати роботі великовантажної спецтехніки.

У поминальні дні до всіх міських кладовищ будуть організовані спеціальні маршрути громадського транспорту.