У Дубовому гаю з'явився тренажерний зал під відкритим небом

12.04.2019 15:17

У центральному парку культури та відпочинку «Дубовий гай» з'явилося кілька нових безкоштовних майданчиків для молоді, дітей та їх батьків. Один з них керівництво парку презентувало сьогодні журналістам. Завдяки цьому майданчику тепер в Дубовому гаю можна займатися спортом на тренажерах, як у професійному залі.

Майданчик зі спортивним обладнанням з'явився в парку всього кілька тижнів тому. Поки тут тільки три тренажери - для пресу, спини та рук. Однак кожні півтора місяці майданчик буде поповнюватися новими екземплярами. Всього планують встановити 7-8 тренажерів з обтяженням для кожної групи м'язів.

Цей спортивний майданчик створений за оборотні кошти парку. Все обладнання для спорту працівники Дубового гаю конструюють своїми силами. Створюють тренажери не просто функціональними, але й антивандальними. Творці спортивного майданчика відзначають - він абсолютно безкоштовний для всіх відвідувачів.

- Протягом цих двох років ми займаємося відновленням майданчиків парку для загального користування. Звертаємо увагу на фізичну культуру наших відвідувачів. Тренажери на цьому майданчику повторюють за своєю конструкцією ті, що встановлюються в спеціально обладнаних залах, тільки цей майданчик знаходиться на свіжому повітрі. Ми розташували його на узліссі, під високими кронами дерев, тут завжди тінь, завжди прохолодно. Запрошуємо запоріжців приходити і займатися, - сказав в.о. директора КП «Центральний парк культури та відпочинку «Дубовий гай» Олег Комаренко.

Крім цього, в парку створюють ще один майданчик - для дітей та їх батьків. Також в минулому році проект Дубового гаю зайняв призове місце на конкурсі соціальних ініціатив «Ми - це місто». На виграні кошти на території парку встановили обладнання для воркауту.