У Запоріжжі на вулиці Сікорського з'явиться система відеофіксації порушень правил дорожнього руху

16.04.2019 16:27

Сьогодні в Запоріжжі на вулиці Ігоря Сікорського встановили дорожні знаки, що позначають роботу системи відеофіксації порушень правил дорожнього руху, а також інформаційні таблички, які вказують, що відеофіксація ведеться на ділянці протяжністю 1,5 км.

Нові дорожні знаки за погодженням з поліцією і за участі районної адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району сьогодні встановили фахівці КП «Запоріжміськсвітло». Знаки встановлені в районі перетину вулиці Сікорського з вулицями Дизельною та Гарнізонною. А сама система відеофіксації порушень правил дорожнього руху з'явиться на цій ділянці дороги протягом тижня.

Проконтролювати хід виконання робіт приїхав заступник голови районної адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району Олександр Руденок.

- Останнім часом на цій ділянці дороги сталося кілька серйозних ДТП зі смертельними наслідками. Після цього було прийнято рішення встановити тут прилад, який буде фіксувати швидкість руху проїжджаючих машин. Сьогодні встановлюються знаки, які показують, що на цій ділянці дороги, протяжністю 1,5 км, буде вестися відеоспостереження. І на цьому тижні поліція встановить систему відеоспостереження. Прилад буде фіксувати номер машини. Дані будуть передаватися в поліцію, і власнику машини надійде протокол про порушення, - розповів Олександр Руденок.

За словами Олександра Руденка, районна адміністрація замовила в спеціалізованій установі схему організації дорожнього руху на  вулиці Ігоря Сікорського. Протягом трьох місяців, після проведення всіх необхідних процедур і узгоджень, на цій магістралі будуть встановлені світлофори.