Сьогодні у Запоріжжі відбудеться концерт відомої української співачки ALYOSHA

17.04.2019 17:51

17 квітня у Туристичному інформаційному центрі в рамках всеукраїнського туру «Поруч» відбулася прес-конференція та автограф-сесія нашої землячки, відомої української співачки, учасниці Євробачення – Альоші.

ALYOSHA — популярна українська співачка, представниця України на Євробаченні-2010, володарка багатьох премій, серед яких «M1 Music Awards», «Yuna», «Золота Жар-Птиця» та інші. Сьогодні вона виступає у своєму рідному Запоріжжі в рамках всеукраїнського туру «Поруч». Незадовго до концерту Альоша дала прес-конференцію та поспілкувалася зі своїми прихильниками.

Альоша розповіла про своє дитинство, сімейні традиції, пріоритети у вихованні дітей, музичні вподобання та про те, як їй вдається створювати пісні. Серед останніх важливих подій у житті вона назвала зміну музичного колективу.

- Мені довелося змінити команду, з якою я працювала. Це не було просте рішення. У мене почався новий музичний етап у житті і все пішло на краще. Це був дуже важливий крок, - розповіла співачка.

У рамках всеукраїнського туру «Поруч» Альоша виступила з концертами у 21 місті України. Запоріжжя – останнє місто туру.

- Сьогодні останній концерт туру. Я дуже задоволена людьми, атмосферою. Тур для кожного артиста – це дуже складно. Але це дуже заряджає, коли люди задоволені та щасливі. Для мене це найкраще, найкрутіше, що можна отримати під час концерту. Задля цього ми і їздимо. Назвали тур «Поруч», тому що хотілося передати атмосферу нашої музики. Я пишу пісні зазвичай про сім’ю, про дітей, про глибокі переживання. Думаю, що пісня «Поруч» з’явилася не просто так, а для того, щоб люди чули і розуміли, що сім’я – це найголовніше і найкраще, що є у житті, - зазначила Альоша.

Альоша пообіцяла, що на концерті її шанувальників чекають як хіти, так і нові пісні.

- У нас на концертах різний репертуар, я дивлюся по людях, що вони хочуть чути, що хотіли б разом зі мною заспівати, і тоді я можу змінювати наш трек-лист. Є композиції нові, і вони сьогодні будуть звучати. Це «Буття», «Мене створив», «Оленка», англомовні пісні. Але думаю, що люди більше захочуть співати зі мною вже знайомі композиції, - говорить Альоша.

Після прес-конференції відбулася автограф-сесія, під час якої шанувальники виконавиці отримали автографи з побажаннями. Концерт співачки відбудеться сьогодні о 19.00 у концертному залі ім. Глінки.