Запоріжців запрошують на суботник у ботанічний сад

18.04.2019 14:40

У Запорізькому ботанічному саду 25 квітня відбудеться суботник, у якому може взяти участь кожен бажаючий. Цю тему в ході робочої наради обговорив радник міського голови Валерій Еделєв з керівництвом ботсаду.

Благоустрій міського ботанічного саду заплановано на території другої частини паркової зони Ботсаду від річки Суха Московка до огорожі території юннатів.

У планах – прибрати територію від бур’яну, зеленої порослі, сухостійних дерев, зробити обрізку гілок.

Вже підтвердили свою участь в суботнику військові, працівники комунальної рятувальної служби «Кобра» і співробітники ботанічного саду.

Крім цього, для вивезення сміття залучать спецтехніку підприємства «Запоріжелектротранс». Обласний підрозділ ДСНС надає бензопили, АТ «Мотор Січ» - дає в користування автовишку.

Необхідним інвентарем, рукавицями та обідом учасників заходу забезпечує керівництво ботанічного саду.

Радник міського голови Запоріжжя Валерій Еделєв доручив учасникам наради дотримуватись сформованого плану, долучити якомога більше небайдужих до проведення робіт.

- Ботанічний сад - перлина нашого міста. Ми повинні якомога швидше привести його до ладу, потрібно визначитись з обсягом робіт і термінами їх виконання. Давайте залучати максимальну кількість людей на суботник, тому що територія не маленька - кожен куточок ботсаду повинен бути вичищеним і доглянутим, - сказав Валерій Еделєв.

Для участі в суботнику запрошуються всі бажаючі. Захід розпочнеться в четвер 25 квітня о 9:00.