У Заводському районі школярі прибрали від сміття берег Дніпра

19.04.2019 16:21

У Заводському районі Запоріжжя школярі вийшли на весняне прибирання та влаштували флешмоб «Роби як я». Юні запоріжці зібрали сміття на береговій ліній вздовж вулиці Автодорівської. Учні приурочили захід до Дня довкілля.

Акція «Роби як я» - ініціатива учнівського самоврядування запорізької школи №33.

- Ми вирішили внести в цей світ трішки добра та зробити його чистішим, а тому влаштували флешмоб «Роби як я». Сьогодні учні нашої школи вийшли на берег Дніпра вздовж вулиці Автодорівської та прибрали його від сміття. Ця територія знаходиться неподалік нашої школи, ми часто тут відпочиваємо, і набагато приємніше, коли тут чисто, - розповіла президент учнівського самоврядування школи №33, учениця 11 класу Ілона Гончаренко.

До акції долучились також учні школи №54. Директор закладу Ірина Сіліна зазначила, що школярі щороку проводять подібні заходи. Минулого року це був парк, сьогодні вирішили прибрати берег Дніпра. Всього у заході взяли участь 270 учнів 7-11 класів. 

20 квітня на цій території продовжать наводити лад дорослі - працівники районної адміністрації, промислових підприємств району приберуть схили та висадять дерева.