У Шевченківському районі Запоріжжя - генеральне прибирання

19.04.2019 17:22

У п'ятницю, 19 квітня, у Шевченківському районі у рамках загальноміських суботників, присвячених Дню навколишнього середовища, відбувся районний захід з прибирання території.

Працівники районної адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району спільно із співробітниками Шевченківського районного військового комісаріату прибирали територію відпочинку по вулиці Шевченка (селище Зелений Яр). Учасники суботника обкопали лунки біля дерев, навели лад у квітниках, прибрали сміття.

За словами заступника голови районної адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району Олександра Руденка, з території вивезли понад 4 тонни сміття. Крім того, в районі, згідно з затвердженим графіком, триває прибирання прибудинкових територій, активну участь у якому беруть як колективи великих промислових підприємств, закладів охорони здоров'я, освіти, так і жителі району за власним бажанням.

Районна адміністрація висловлює всім учасникам суботників подяку за небайдужість та відповідальне ставлення до навколишнього середовища.