Автобусний маршрут №17 подовжать до 3-го Південного мікрорайону

22.04.2019 13:47

Значна частина питань, які розглядалися на засіданні виконавчого комітету міської ради, стосувалася роботи громадського транспорту. Серед них подовження автобусного маршруту №17. Затвердження кількості поїздок у міському комунальному транспорті для розрахунку вартості проїзних квитків. Міський голова Володимир Буряк наголосив, що прийняття таких рішень спрямоване на підвищення якості надання послуг з перевезення пасажирів.

Прийнято рішення подовжити автобусний маршруту загального користування №17 «Арматурний завод – Вокзал Запоріжжя-І» до 3-го Південного мкрн. Тепер він ходитиме до зупинки «пр. 40-річчя Перемоги». Міський голова Володимир Буряк наголосив, що відповідні зміни розроблені у відповідь на звернення громадян та мають сприяти покращенню транспортного обслуговування 3-го Південного мікрорайону.

Внесено зміни до маршруту №58, який обслуговує Хортицький район. Тепер його кінцевою зупинкою замість Нікопольського шосе стане зупинка «вулиця Маршала Судця».

- Ми дещо скорочуємо довжину маршруту №58. У результаті завдяки перенесенню кінцевої зупинки покращиться транспортне обслуговування мешканців 15-го Хортицького мікрорайону. У той же час на зупинці «Нікопольське шосе» причин для виникнення транспортного колапсу також немає. Адже там продовжать працювати маршрути №39 та №96, - сказав Володимир Буряк.