У Запоріжжі молодь вчать організації бізнесу в інтернеті

23.04.2019 10:32

20 квітня в Туристичному інформаційному центрі відбулося відкриття школи молодого підприємця «Businessonline». Протягом двох місяців активну молодь Запоріжжя навчатимуться принципам ведення бізнесу в інтернеті.

Школа молодого підприємця - традиційний захід, організований управлінням по роботі з молоддю та сім’єю департаменту спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської ради. Це майданчик для обміну досвідом між молодими підприємцями, консультаційного супроводу потенційних та діючих підприємців, Інтернет-продажів, оренди приміщень, пошуку персоналу, інвестицій, оподаткування та інше.

Відмінність цьогорічної школи полягає в тому, що молодь отримає навички відкриття власного бізнесу саме в інтернет-просторі. Учасників школи навчатимуть провідні спеціалісти міста з інтернет-маркетингу.

Заняття в школі молодого підприємця безкоштовні та проходять щосуботи протягом квітня-травня. Закінчивши курс, випускники школи матимуть готові інтернет-платформи (сайти або сторінки у соціальних мережах), які стануть основою для їх бізнесу.