Фотохудожники Запоріжжя показали, яким бачать наше місто

23.04.2019 18:05

У Запоріжжі відбулося нагородження фотохудожників, які взяли участь у щорічному конкурсі робіт до Дня довкілля. Кращі фотокартини розмістили в виставковому залі Запорізької обласної організації Національної спілки фотохудожників України. Побачити роботи може кожен бажаючий.

Конкурс фоторобіт «Іншої землі у нас не буде, нам треба нашу зберегти» до Дня довкілля проводиться 18-й рік поспіль. Конкурс організований Запорізькою міською радою, управлінням з питань екологічної безпеки міської ради, обласною організацією Національної спілки фотохудожників України та асоціацією «Екологічна освіта».

Цього разу участь у фотоконкурсі взяли 36 осіб - студенти і професіонали, мешканці та гості міста.

- Ніхто інший, крім фотохудожника, не може так точно відобразити найкрасивіші і знакові місця нашого краю, тому щорічно ми проводимо фотовиставку, присвячену екології та природі нашого міста. Щороку вона проходить яскраво, ефектно, красиво. Щороку ми відкриваємо нові імена. Всіх відзначаємо грамотами, призами. Це чудово, що у нас є талановиті фотохудожники, які дарують нам такі гарні кадри, - зазначив радник міського голови Запоріжжя Валерій Еделєв.

Серед учасників визначили 18 переможців у різних номінаціях. Сьогодні їх в урочистій атмосфері нагородили грамотами та цінними подарунками.

Переможці:

У номінації «Любий серцю рідний край»:

I місце  Олексій Толмачов

II місце  Ігор Гірник

III місце Володимир Шеремет.

Симпатії глядачів: Олег Лагур ; Павло Тодоров; Геннадій Лещенко.

У номінації «Краса і біль землі моєї»:

I місце  Віктор Кадурін

II місце  Євген Компанійченко

III місце  Володимир Мальцев.

Симпатії глядачів: Віталій Ткачов ; Мхітар Матевосян; Юлія Борисенко.

У номінації «Казкове диво зеленого світу»:

I місце  Тетяна Корнус

II місце Тетяна Аверіна

III місце   Ігор Лавров.

Симпатії глядачів: Олексій Забуга; Тетяна Люта; Віталій Левадний.

Кращі роботи також будуть показані на щорічному Еко Форумі, який відбудеться в Козак-Палаці наприкінці травня.

Також всі конкурсні фотороботи можна побачити у виставковому залі Запорізької обласної організації національної спілки фотохудожників України до 5 травня включно.