Володимир Буряк повідомив про плани реконструкції площі Фестивальної

24.04.2019 13:55

На сьогоднішній сесії планується виділити 17 мільйонів гривень з бюджету міста на початок реконструкції площі Фестивальної. Також 20 мільйонів гривень на ці цілі збирається виділити комбінат «Запоріжсталь». Про це повідомив на початку сьогоднішньої сесії міський голова Запоріжжя Володимир Буряк.

Під час 39-ї сесії міської ради планується внести зміни у ряд міських програм. Зокрема ті, які стосуються житлово-комунального господарства, розвитку інфраструктури та благоустрою міста. Міський голова Володимир Буряк зупинився на деяких запланованих змінах.

- Додатково профінансуємо 20 мільйонів гривень на реконструкцію, заміну ліфтів. За попередні три роки вдалося досягти значних змін у цій сфері, але багато ліфтів ще потребують ремонту. Тому виділяємо додаткові кошти, - зазначив Володимир Буряк.

Ще 1,8 мільйона гривень виділяється для виконання робіт на 29 об’єктах по будівництву диспетчерської системи зв’язку типу GSM у ліфтах. Не залишиться поза увагою і приватний сектор. Зокрема виділяються кошти для будівництва зовнішнього освітлення на двох об’єктах. Є і інші інфраструктурні проекти.

- Сьогодні також розглянемо питання фінансування реконструкції площі Фестивальної. Виділяємо 17 мільйонів гривень на початок робіт з її реконструкції. Ще 20 мільйонів гривень готовий на ці цілі профінансувати комбінат «Запоріжсталь», - сказав Володимир Буряк.