У Запоріжжі збільшать фінансування на освітлення приватного сектору

24.04.2019 17:20

В ході сьогоднішньої сесії міської ради депутати підтримали зміни до міських програм розвитку інфраструктури і благоустрою та відновлення інфраструктури території приватного сектора. Відповідні проекти рішень були винесені на розгляд і затверджені депутатами під час 39-ї сесії міської ради.

В рамках програми відновлення інфраструктури території приватного сектора передбачаються витрати на об'єкти будівництва (нове будівництво, реконструкція, реставрація, капітальний ремонт) мережі зовнішнього освітлення. Зокрема 584, 671 тис. грн планується спрямувати на будівництво об’єктів зовнішнього освітлення по пров. Гімалайському та по вул. Підгірній.

Додаткове фінансування по програмі розвитку інфраструктури та комплексного благоустрою міста планується виділити на організацію дорожнього руху та створення необхідних заходів безпеки на дорогах. Зокрема це ремонт дорожніх знаків на суму 350 тис. грн. Також 433,266 тис. грн виділять на реконструкцію світлофору по вул. Діагональній (зупинка ЗФЗ) в Заводському районі. Він знаходиться в технічно несправному стані та потребує негайної реконструкції.

Також цього року планується розпочати роботи з реконструкції площі Фестивальної. На початок робіт виділять 17 млн грн з міського бюджету.