Нацполіція та військові Запоріжжя отримають шефську допомогу від міста

24.04.2019 17:45

У Запоріжжі діє програма надання шефської допомоги військовим частинам Збройних Сил України, Національної гвардії України, підрозділам Міністерства внутрішніх справ України та Державної служби з надзвичайних ситуацій, які дислокуються на території м. Запоріжжя. В ході 39-ї сесії депутати проголосували за виділення коштів на матеріально-технічне забезпечення цих структур.

За допомогою програми покращать матеріально-технічну оснащеність військових частин Збройних Сил України, Національної гвардії України, підрозділів Міністерства внутрішніх справ України та Державної служби з надзвичайних ситуацій, що дислокуються на території м. Запоріжжя.

Так, для покращення матеріальної-технічної бази військової частини 3033 Національної гвардії України заходами Програми підготують проектно-кошторисну документацію для встановлення та введення в експлуатацію дизельного генератора, що був придбаний минулого року.

Для військової частини А2176 Міністерства оборони України придбають будівельні матеріали для облаштування фасаду казарменої та адміністративної будівель, стоянки для автомобільної та бронетанкової техніки.

Також в рамках програми відбудеться поточний ремонт 4 палат терапевтичного відділення та маніпуляційної кімнати поліклініки військової частини А3309 (Запорізького військового шпиталю) Міністерства оборони України.

Окрім цього, за допомогою шефської програми проведуть ремонт адміністративних будівель Вознесенівського відділення поліції ДВП ГУНП в Запорізькій області та Дніпровського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області.