У Заводському районі Запоріжжя розпочалась реконструкція тротуарів

25.04.2019 15:06

На вулиці Тенісній в Заводському районі Запоріжжя ведуться ремонтні роботи. Це перший етап комплексної програми з відновлення тротуарів.

Першим у Заводському районі робітники підрядної організації реконструюють тротуар по вулиці Тенісній. Роботи вони розпочали 19 квітня, зняли зруйноване асфальтобетонне покриття та вже почали вкладати плитку. Капітальний ремонт буде виконаний на площі 4 тис кв. м і завершиться до 31 травня. Для цього з міського бюджету виділено 4,2 млн грн. Хід виконання робіт - на контролі голови районної адміністрації Запорізької міської ради по Заводському району Андрія Баєва.

- Тут буде покладена сучасна тротуарна плитка, заасфальтовані в'їзди у двори, замінені поребрики. Це перший етап комплексної програми з відновлення пішохідних маршрутів руху в Заводському районі. Це роботи капітального характеру. Слідом за цією вулицею ми плануємо в середині травня почати ремонт тротуарів по вулиці Лізи Чайкіної. Також в цю програму входить поточний ремонт тротуарів. Цього року виділено 4 млн 700 тис. грн - це ремонти ще 10 локацій по району. Ми вирішили звернути увагу на зупинкові комплекси, підходи до шкіл, палаців культури, місця масового пересування людей. Намагаємося робити так, щоб після виконання цих робіт жителям Заводського району було комфортно ходити пішки, - сказав Андрій Баєв.

Всього в Заводському районі планується відремонтувати близько 15 тис. кв. м тротуарів. Всі роботи будуть завершені до кінця серпня.