В авіакомпанії LOT впевнені, що будівництво нового терміналу запорізького аеропорту сприятиме розвитку Запоріжжя

25.04.2019 16:56

Міжнародний аеропорт «Запоріжжя» та польська авіакомпанія LOT сподіваються і на подальше збільшення кількості пасажирів та частоти рейсів «Запоріжжя – Варшава». Це має сприяти вирішенню завдань, які стоять перед авіакомпанією та запорізьким аеропортом. Представники LOT впевнені, що у Запоріжжя є всі перспективи для збільшення пасажиропотоку. Зокрема цьому сприятиме завершення будівництва нового пасажирського терміналу запорізького аеропорту.

- Сподіваємося на збільшення кількості пасажирів та частоти рейсів. Розраховуємо, що новий термінал вплине на збільшення пасажиропотоку. Зокрема приїжджатиме більше людей з інших міст для того, щоб скористатися рейсом, - наголосив під час зустрічі з запорізькими журналістами директор департаменту мереж та планування авіакомпанії LOT Роберт Лудера.

Загалом авіакомпанія LOT літає до 111 країн. Значна увага при цьому приділяється центральній частині Європи. Більшість рейсів з аеропорту Варшави. Не забувають і про Україну. Співпрацюють з кількома українськими містами. Відзначають, що введення в експлуатацію нового терміналу має посилити позиції Запоріжжя.

- Будівництво нового терміналу аеропорту – відмінне рішення для міста, аеропорту, та всього регіону. Виходячи з досвіду нашої роботи можу сказати, що це сприятиме пришвидшенню економічного розвитку як регіону, так і міста, - підкреслив Роберт Лудера.