У Вознесенівському районі проведено нараду з активом району

28.08.2017 16:25

В приміщенні районної адміністрації міської ради по Вознесенівському району відбулася чергова щомісячна нарада під керівництвом заступника голови районної адміністрації Віталія Лисака з питань життєзабезпечення району.

В нараді взяли участь голови об'єднань співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельних кооперативів, будинкових та квартальних комітетів, начальник центральної дільниці КП "Титан", начальник Вознесенівського відділу поліції Дніпровського відділу поліції ГУ НП в Запорізькій області, начальник державної пожежно-рятувальної частини №2 м. Запоріжжя (Вознесенівський район), інспектори ЗМУ ГУ НП в Запорізькій області.

Заступник голови районної адміністрації Віталій Лисак акцентував увагу присутніх на питаннях підготовки житлових будинків до нового опалювального сезону, боротьби з карантинними рослинами, вивозу гілля, листя, видалення сухих дерев, вивозу будівельного та побутового сміття, забезпечення протипожежної безпеки та громадської безпеки на території району тощо.

У зв’язку з високим рівнем пожежної безпеки та неодноразовими фактами пожеж на території міста начальник державної пожежно-рятувальної частини №2 Дмитро Бородатий довів до присутніх вимоги правил пожежної безпеки, закликав голів об'єднань співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельних кооперативів, будинкових, квартальних комітетів та мешканців житлових будинків дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки та завчасно повідомляти служби при виникненні пожежі.

На всі запитання присутніх стосовно взаємодії об'єднань співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельних кооперативів, будинкових та квартальних комітетів з правоохоронними органами відповів начальник Вознесенівського відділу поліції Дніпровського відділу поліції ГУ НП в Запорізькій області Руслан Тамарков.

Головний спеціаліст відділу житлово-комунального господарства районної адміністрації міської ради по Вознесенівському району Бабіч А.М. довів до присутніх голів об'єднань співвласників багатоквартирних будинків вимоги по підготовці житлових будинків до опалювального сезону, проінструктував щодо переліку необхідних заходів та документів для призначення відповідальних осіб за безпеку опалювального обладнання. Звернув увагу на необхідність перевірити вхідну та вихідну запірну арматуру, складання актів підготовки до зими тощо.