У програмі «Черговий по місту» обговорювали насичені подіями святкові вихідні

26.04.2019 12:48

Щочетверга в прямому ефірі програми «Черговий по місту» ведучий і представник місцевої влади обговорюють актуальні для міста теми. 25 квітня гість студії, заступник Запорізького міського голови Анатолій Пустоваров, відповідав на питання запорожців, які вони задавали і по телефону прямого ефіру, і в соціальній мережі «Фейсбук».

За традицією цієї програми, «черговий по місту» чиновник розповів про важливі події тижня, що минає.

- Запоріжжя зараз живе весною. Весна приносить оновлення, нові надії, але й нові завдання. 24 квітня на сесії міськради був піднятий блок серйозних питань, деякі проекти з гуманітарної сфери були винесені на додаткове фінансування - це оновлення медичного обладнання, шкільного транспорту, ремонт навчальних закладів та інші. Тенденція щодо збільшення видатків бюджету на потреби міста не може не радувати. Також тішить, що ми впевнено виходимо за внутрішньоміські рамки культурних і спортивних заходів. У Запоріжжя є амбіції стати містом, куди приїжджають за враженнями. І графік заходів найближчих вихідних - тому підтвердження, - зазначив Анатолій Пустоваров.

Гість передачі докладно розповів про максимально насичені івентами травневі свята, заради яких однозначно варто залишитися в місті. Це джазовий фестиваль Zaporizhzhia Jazzy, який пройде 27 і 28 квітня в розширеному форматі в Парку металургів з хедлайнерами Джамалою і «ТНМК». І про те, як Запоріжжя 27 квітня вперше приймає один з наймасштабніших марафонів «Нова Пошта Гран-прі», в якому вже зареєстровано більше 3 тисяч учасників, близько тисячі з них - діти. Це унікальні заходи, які викликають інтерес не лише в Україні, а й за її межами. І це ще не все, тому що в понеділок, 29 квітня, свята продовжаться фестивалем для молоді та сім'ї Springfest-2019 у Дубовому гаю.

Також Анатолій Пустоваров відповів на запитання глядачів програми «Черговий по місту»: чи будуть цього року виплати ветеранам та учасникам Другої світової війни, чим міська влада планує зайняти запорізьких школярів на літніх канікулах, які ще масові культурні та спортивні заходи заплановані навесні і влітку в Запоріжжі - і ще багато актуальних для міста питань. Повністю передачу можна подивитися на відео нижче.