ДЮСШ №11 відзвітувала про роботу за 2018 рік

26.04.2019 16:44

У конференц-залі стадіону «Славутич Арена» відбувся звіт дитячо-юнацької спортивної школи №11, яка спеціалізується на боксі, дзюдо та тріатлоні. В ході публічного звіту керівництво ДЮСШ розповіло про досягнення та плани. На заході був присутній заступник міського голови Запоріжжя Анатолій Пустоваров.

ДЮСШ №11 відвідують близько 400 вихованців, в ній працюють 15 тренерів.

За словами керівництва установи, рік видався продуктивним і успішним. Так, учні школи взяли участь у багатьох змаганнях різного рівня, в тому числі у всеукраїнських.

Чемпіонати та кубки:

Золото - 3;

Срібло - 3;

Бронза - 2.

За 2018 рік присвоєно звання:

Майстер спорту - 1 вихованцю;

Кандидат в майстри спорту - 4 вихованцям;

Перший розряд - 8 вихованцям.

У планах спортивної школи на цей рік - досягати нових спортивних результатів.

У ході публічного звіту колектив спортивної школи отримав подяки та грамоти. Їх вручив заступник міського голови Запоріжжя Анатолій Пустоваров.

- ДЮСШ №11 - школа різнобічна. Велика шана тренерському складу школи за те, що вони демонструють високі результати. Наше основне спільне завдання - прищеплювати дітям любов до спорту, до здорового способу життя. А вам, діти, ми теж завдячуємо тим, що обираєте спорт. Звіт говорить багато про що. Будемо підтримувати дитячі спортивні школи й надалі, щоб діти могли розвиватися та досягати нових спортивних висот, - сказав Анатолій Пустоваров.

Нагадаємо, в Запоріжжі працює 20 дитячо-юнацьких спортивних шкіл, які представляють 27 видів спорту. У них задіяні понад 7000 дітей.