Діти з сімей пільгових категорій отримують подарунки до Дня знань

29.08.2017 10:10

Як повідомляє Запорізький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, в рамках реалізації Міської комплексної програми соціального захисту населення м. Запоріжжя на 2016-2018 роки 40 дітей із сімей, які опинились у складних життєвих обставинах та перебувають під соціальним супроводом, отримали набори канцелярського приладдя, які стануть їм у нагоді найближчим часом.

Це вже традиційна щорічна акція «Йдемо до школи», під час якої діти з сімей пільгових категорій отримують подарунки до Дня знань.

Разом з акцією на базі відділу соціальної роботи по Олександрівському району спеціалісти Центру провели профілактичну бесіду з дітьми та їхніми батьками. Соціальні працівники звернули увагу на важливість терплячого ставлення до особливостей поведінки дітей в період адаптації до навчання, запропонували допомогу у вирішенні спірних питань. Також, разом з канцелярським приладдям, діти отримали позитивні настанови на новий навчальний рік та уявлення про нові цікаві знання та вміння, які на них чекають у школі.

Днями діти ще з 32 запорізьких родин отримають до Дня знань чудові портфелі і підуть з ними до школи.