У центрі Запоріжжя з'явиться нова сучасна фотозона

29.08.2017 09:50

На бульварі Шевченка, перед Годинником Закоханих, сьогодні монтують нову конструкцію «Я люблю Запоріжжя». Роботи стартували з самого ранку і вже привернули увагу городян.

Виготовлення і монтаж фотозони були здійснені за рахунок позабюджетних коштів. Жодної гривні з бюджету міста витрачено не було. Це подарунок запоріжцям від підприємств міста.

 

Відзначимо, вона замінить попередню конструкцію, яка стала одним з улюблених місць фотографування запоріжців і гостей міста. Однак конструкція була тимчасовою, тому міський голова Володимир Буряк прийняв рішення замінити її новою, більш сучасною.

Володимир Буряк прокоментував встановлення нової конструкції на своїй публічній сторінці в соціальній мережі «Фейсбук»:

- Сьогодні на бульварі Шевченка почався монтаж нової конструкції, яка, я впевнений, стане улюбленою фотозоною для городян і гостей міста.

Популярність конструкції, яка раніше була встановлена перед Годинником Закоханих, доведена часом. Кожен день я бачу, що люди тут із задоволенням роблять фото на пам'ять про улюблене місто. Однак колишня конструкція спочатку була тимчасова, тому я прийняв рішення замінити її на нову - більш сучасну. Вона буде яскравішою, з оригінальною підсвіткою в темний час доби і стане справжньою окрасою бульвару.

Ні копійки бюджетних грошей на цю конструкцію не витрачено. Це подарунок від підприємств міста, які готові вкладатися в благоустрій Запоріжжя. Гарний подарунок до нового сезону, до початку нового навчального року.

Сподіваюся, що городяни будуть ставитися дбайливо до нової конструкції і тут на бульварі Шевченка будуть зроблені сотні нових фото, які прикрасять сімейні альбоми запоріжців і гостей міста.