Запоріжжя готується до проведення святкових заходів до Дня Перемоги

03.05.2019 13:00

У Запоріжжі триває підготовка до святкування до Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Сьогодні у парку Перемоги відбулась виїзна нарада за участю керівників профільних департаментів та управлінь Запорізької міської ради.

Учасники наради обговорили питання підготовки місця проведення, організації прибирання території до і після завершення свята, забезпечення охорони громадського порядку, організації торговельного обслуговування.

Урочистий захід з нагоди Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні відбудеться 9 травня у парку Перемоги. Святкові гуляння триватимуть з 10.00 до 14.00. У програмі заходу урочиста хода ветеранів, покладання квітів до стели Ордена Перемоги в парку Перемоги, привітання від представників міської та обласної влади.

У парку Перемоги буде грати духовий оркестр, організована тематична концертна програма. Працюватимуть майстер-класи з декоративно-прикладного мистецтва, тематичні майданчики, виставка робіт народних майстрів. Пройде футбольний турнір за участю дитячих футбольних команд. Також буде організовано виставку ретро-автомобілів, розгорнутий «військовий табір» реконструкторів.