У Шевченківському районі Запоріжжя вітають ветеранів

06.05.2019 13:31

Районна адміністрація Запорізької міської ради по Шевченківському району організувала до Дня пам'яті та примирення та з нагоди 74-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні концертно-розважальну програму для ветеранів та жителів району.

Традиційно, свято відбулось у сквері по вулиці Бочарова. Ветеранів та жителів району привітали голова районної адміністрації по Шевченківському району Федір Маєр та представники депутатського корпусу.

-Шановні наші ветерани, з почуттям глибокої вдячності ми вітаємо вас із Днем Перемоги! Наша щира вдячність і низький уклін вам за мирне небо, щасливі посмішки дітей, за нашу Батьківщину. Ваш героїзм, рішучість і непохитну відданість ми будемо пам’ятати вічно. Здоров’я і довгих років життя вам. Ми пишаємося вами!, - сказав Федір Маєр.

Зі святковою концертною програмою перед глядачами виступили вихованці Центру дитячої та юнацької творчості Шевченківського району, а також зведений військовий духовий оркестр Національної гвардії України під керівництвом військового диригента — майора Ігоря Ромалійського.