Ветеранів Вознесенівського району привітали святковим концертом

06.05.2019 16:20

Напередодні Дня пам'яті і примирення, Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у Запоріжжі проходять святкові заходи. Концерт з нагоди Дня Перемоги для членів Вознесенівської районної організації ветеранів підготували творчі колективи ПК «Титан».

Зі святом гостей заходу привітав заступник міського голови Анатолій Пустоваров.

- У ці травневі дні ми відзначаємо одне з ключових свят - День Перемоги. І сьогодні ми зустрілися з ветеранським активом Вознесенівського району та подарували їм святковий концерт. Наше головне завдання як молодого покоління - докласти максимальних зусиль, щоб ніколи більше не було війни, щоб та війна, яка зараз відбувається на Сході України, якнайшвидше закінчилася. Ми висловлюємо слова подяки героям, які ціною свого здоров’я, життів, повернули тоді нашій країні мир. Ми пам’ятаємо та пишаємося тими, хто загинув у Другій світовій війні. І ми завжди вдячні за досвід, яким ветерани діляться з молодим поколінням та активну участь у житті міста, - зазначив Анатолій Пустоваров.

Заступник міського голови нагородив Почесними грамотами членів Вознесенівської ветеранської організації. Свою творчість - хореографічні та вокальні номери - гостям заходу подарували вихованці ПК «Титан».