Володимир Буряк повідомив про початок роботи нового маршруту з великими автобусами

07.05.2019 10:35

У Запоріжжі розпочав працювати автобусний маршрут №94 «вул. Богдана Завади – Сімферопольське шосе». На ньому курсують 8 великих автобусів КП «Запоріжелектротранс». Про це на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» повідомив міський голова Володимир Буряк.

Протягом кількох останніх років у Запоріжжі створено 8 маршрутів, які обслуговують комунальні автобуси великої місткості. Це маршрути №№ 17, 18, 56, 59, 72. Цього року вже відкрито три додаткових маршрути: №39, який з’єднує Хортицький район з центром міста, та №29 - що сполучає Заводський район з 4-м Південним мікрорайоном.

Третій маршрут №94 «вул. Богдана Завади – Сімферопольське шосе» почав працювати сьогодні. У результаті вирішене питання прямого сполучення між Шевченківським районом та Космічним мікрорайоном. Про початок роботи нового маршруту міський голова Володимир Буряк написав на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук».

Відзначимо, відкриття нових маршрутів є результатом реалізації програми розвитку міського громадського транспорту, розробленої за дорученням міського голови Володимира Буряка.