Володимир Буряк повідомив, що у Запоріжжі на лінію вийшли ще два додаткових трамваї

08.05.2019 12:22

У рамках реалізації програми «Запорізький трамвай» сьогодні у Запоріжжі на лінію вийшли 7-й трамвай запорізького виробництва та 13-й європейський. Про це повідомив на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» міський голова Запоріжжя Володимир Буряк.

З 2017 року у Запоріжжі реалізується програма міського голови Володимира Буряка «Запорізький трамвай». Вона передбачає виготовлення трамвайних вагонів на базі КП «Запоріжелектротранс», придбання європейських трамваїв, капітальний ремонт вагонів. До сьогоднішнього дня пасажирів вже перевозили 6 трамваїв запорізького виробництва, 12 європейських. Це дозволило значно оновити рухомий склад електротранспорту.

Сьогодні трамвайний парк «Запоріжелектротрансу» поповнили ще два трамваї. Вони стали відповідно 7-м запорізьким та 13-м європейським, які працюють у місті. До кінця року у Запоріжжі планують зібрати ще кілька трамваїв. Про це написав на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» міський голова Запоріжжя Володимир Буряк.