До нового навчального року оновлюється матеріально-технічна база спортивних секцій Запоріжжя

29.08.2017 18:05

Сьогодні, 29 серпня, заступник міського голови Анатолій Пустоваров і депутат міської ради Олександр Ніколаєнко зустрілися з вихованцями Заводського районного фізкультурно-оздоровчого комплексу. Представники

Представники міської влади спільно з керівництвом та батьківською громадськістю обговорили перспективи розвитку спорткомплексу, а також вручили маленьким спортсменам комплекти форми та футбольні м'ячі.

- Перед початком нового навчального року міська влада оновлює матеріально-технічну базу запорізьких спортивних шкіл, в тому числі закуповується інвентар і для фізкультурно-оздоровчих комплексів міста. В Заводському районному фізкультурно-оздоровчому комплексі близько 500 дітей займаються тільки в секції футболу. Сьогодні ми в неформальній обстановці поспілкувалися з дітьми, з батьками, і з керівництвом спорткомплексу, обговорили основні потреби, перспективи розвитку спортивних секцій Необхідно підтримувати і розвивати прагнення дітей до занять спортом, і звичайно, оновлювати інвентар, без якого якісні тренування неможливі, - зазначив Анатолій Пустоваров.

Маленькі футболісти довірили право першими забити гол в ворота Анатолію Пустоварову і Олександру Ніколаєнко. Після цього майбутні зірки запорізького футболу провели міні-тренування.