Юні запоріжці взяли участь у футбольному турнірі до Дня Перемоги

09.05.2019 16:46

У Запоріжжі відбулися загальноміські заходи, присвячені 74-й річниці Перемоги над нацизмом. Масштабні гуляння пройшли в міському парку Перемоги. Зокрема, 9 травня тут відбувся турнір з футболу «Кубок Перемоги». Змагання проводяться в Запоріжжі третій рік поспіль і визначають кращих серед футболістів 2007-2009 року народження.

Організатори змагань - департамент спорту, сім'ї та молоді Запорізької міської ради та Запорізька міська федерація футболу. У турнірі змагалися чотири запорізьких команди. Вперше в цьому році в турнірі взяли участь дівчата, бо в дитячо-юнацькій спортивній школі «Металург» відкрилося нове відділення - жіночий футбол. На турнірі дівчата забили свій перший гол і отримали втішні подарунки.

- Турнір «Кубок Перемоги» вже став традицією для наших юних спортсменів. І ветеранам приємно - вони з цікавістю спостерігали за грою дітей. Це така спадкоємність поколінь. Вважаємо, що це дуже символічно, що гра відбувається саме 9 травня на день Перемоги, - сказав директор департаменту спорту, сім'ї та молоді Запорізької міської ради Павло Бланк.

Перше місце в турнірі виборола команда «Аякс Металург». Переможці отримали кубок, всім іншим учасникам вручили медалі, грамоти та втішні подарунки.