Запорізьких мам привітали зі святом яскравим концертом

13.05.2019 10:57

12 травня в палаці культури «Орбіта» відбувся святкових захід, присвячений Дню матері. Для гостей свята підготували яскравий концерт та урочисту церемонію нагородження запорізьких матерів-героїнь.

На вході до палацу культури «Орбіта» гостей заходу вітав симфонічний оркестр. У фойє організатори влаштували цікаві фотозони з квітами та повітряними кульками.

- Ми вітаємо всіх мам зі святом та підготували для них концерт. Матері-героїні, які виховують п’ятьох та більше дітей, дітей-чемпіонів, прийомних дітей, турбуються про дітей з особливими потребами, отримали цінні подарунки та почесні грамоти. Також ми підготували в подарунок спеціальну хореографічну програму «Це місто танцює», - розповів начальник по роботі з молоддю та сім’єю департаменту спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської ради Олексій Савицький.

Зі сцени ПК «Орбіта» присутніх привітав заступник міського голови Анатолій Пустоваров.

- Життя, діти, сім’я - найголовніше, що в нас є. І всі ці базові цінності обертаються навколо центру - мами. Мати - це найвище звання, однак дуже багато жінок беруть на себе додаткову працю - створюють багатодітні сім’ї, опікуються прийомними дітьми, виховують чемпіонів та героїв. Від імені громади Запоріжжя ми вітаємо кожну маму з цим прекрасним, світлим святом та висловлюємо їм свою вдячність, - зазначив Анатолій Пустоваров.

Заступник міського голови вручив Почесні грамоти виконавчого комітету Запорізької міської ради, квіти та цінні подарунки 11 матерям-героїням. На завершення заходу учасники мали змогу насолодитися хореографічною програмою «Це місто танцює».